marți, 1 februarie 2011

Fericire

Cum vad eu.. Fericirea poate fi pe termen lung sau scurt. Noi ne-o alegem constient sau nu.
Sunt oameni care aleg fericirea de moment si oameni care-si urmaresc scopul pe o perioada indelungata. Cum sunt cei care-si cladesc o cariera. Ei cred ca dupa ce-si vor fi asezat toate caramizile fundatiei,sistematic si cu multa rabdare, se vor putea relaxa si bucura de viata.. Ei se abtin de la multe chestii dragute,se gandesc da,dar intr-un final o sa am tot ce-mi doresc!.. Si anii trec. Si viata trece pe langa ei.
Eu mai mereu am ales fericirea de moment. Vorba aia traieste clipa? Pt mine e atunci cand aleg sa fac ceva ce stiu ca dupa s-ar putea sa regret dar tot fac pt ca in momentul ala mi se pare cel mai bun lucru pt mine. Daca-mi doresc ceva il iau/fac pt ca poate a doua zi nu o sa mi se mai ofere ocazia. Este sentimentul ala care-ti inunda creierul de nebunie placuta si satisfactie ca doar Tu esti stapanul tau si nimeni altcineva!
Asta inseamna fericirea pe termen scurt. Da,si regretele pot fi foarte amare daca actiunea ta are urmari neplacute dar.. asta e! :) Toate trec pana la urma.
O reteta a fericirii nu exista fiindca pt fiecare inseamna altceva sau o obtinem cum putem. Trucuri? Da,alea exista dar din nou.. nici ele nu's 100% garantate sa dea succesul dorit, asa ca.. cel mai bine e cand iti faci viata din mers, din instinct. Si alta chestie in care cred.. sa fii mereu deschis catre nou, caci nu stii niciodata de unde-ti sare fericirea-n cale.

4 comentarii:

  1. Asa este numai ca nu vei fi singura care va face alegerile pentru tine, oricat ti-ai dori asta.
    Ai observat vreodata cat de usor te simti fericita dupa ce treci printr-o perioada mai urata?

    Fericirea este sclipirea de la suprafata apei. Apa este rece, intunecata si adanca. (Maxwell)

    RăspundețiȘtergere
  2. It's better to feel sorry for the things you've done than to feel sorry for the things you've never done.

    This is a life changer motto !

    Nasol ca nu il foloseste multa lume

    RăspundețiȘtergere
  3. "Daca-mi doresc ceva il iau/fac"..scuza-mi indrazneala si offtopicul dar, scumpa mea, doreste-ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere