marți, 7 decembrie 2010

Prostii.. din dragoste

Cand eram impreuna ii mai scapa cateodata ca-i place cate-o vedetutsa d'asta siliconata,cu sanii imensi.. Si-l vedeam si eu cum se uita..
Eu n-am sani mari.. Ma simteam groaznic.. Cand venea vb sa-mi pun si eu silicoane,ma incuraja desi stia cat de frica mi-e si cat de periculoasa e toata treaba asta.
Am incercat eu exercitii,masaje cu creme,am baut si tinctura de marar ca asa citisem eu pe net.. Am incercat sa fiu cum ii placea lui. Dup-aia ne-am despartit.. Evident din alte motive,nu din asta cu tzatzele :)) Printre alte ganduri.. disperate si planuri de recucerire, am incercat inca o metoda de marire a sanilor. (asta era una din ideile de a-l aduce inapoi: upgradarea,ca sa fiu destul de buna pt el..) Si ce-am incercat eu.. am aflat de niste pastile cu hormoni feminini care ar mari sanii. Zicea sa incep sa le iau din prima zi de ciclu,2 pe zi. Si am inceput. Ciclul nu s-a mai oprit 10 zile.. Care pe mine ma tine 4 zile. Am intrerupt tratamentul la 8 zile cand am intrat in panica pt ca nu mi se mai oprea!! inca 2-3 zile m-a tinut dupa ce am stopat tratamentul.

"La femei, in timpul tratamentului asociat se instaleaza o stare de infertilitate prin inhibarea ovulatiei. Poate sa apara senzatie de tensiune la nivelul sanilor.
Uneori se produc oboseala si scaderea vitalitatii, ocazional stare de agitatie sau stare depresiva."

Depresii? da. groaznice.

"Ca si in cazul altor steroizi sexuali, s-au semnalat cazuri izolate de tumori hepatice benigne sau maligne. Foarte rar tumorile hepatice pot provoca hemoragii intraabdominale cu potential de evolutie letala. Daca apar dureri severe in etajul abdominal superior, hepatomegalie sau semne de hemoragie intraabdominala, in diagnosticul diferential trebuie luata in considerare si o tumora hepatica."

Unde duce disperarea. :)

10 comentarii:

  1. hmmm....sincer...parerea mea ?!?!
    You .....stupid little girl!
    Daca te-a acceptat asa de la inceput .... nu cred ca ar fi trebuit sa ii vina cheful de de a vedea la tine altceva dar oricum, nu trebuie sa il judeci pt asta pentru ca fiecare are "preferintele" lui care uneori si le exprima iar deseori nu.
    Cat despre tine eu nu cred ca merita sa schimbi ceva la tine pt altii. Importanta esti tu, nu parerea altora despre cum arati...Daca cineva te iubeste cu adevarat nu se uita ca nu ai sanii mari sau cur sau ca poate ai burta sau nu mai stiu eu ce porcarii.... (Cel putin pt mine nu conteaza cum arata o femeie/fata atata timp cat are suflet si stie sa se comporte ca atare intr-o relatie)

    RăspundețiȘtergere
  2. AcidBurn,gresesti.
    Fata a facut o fapta onorabila,chiar daca decizia a fost cam pripita,dar totusi ai putea aprecia asta la ea.Ea a incercat sa faca pe placul perechii ei,asa ca nu e de condamnat.Daca ai fi fost si tu in situatia ei,ai fi inteles ca gandirea rationala te cam paraseste in asemenea cazuri,de aici si greselile pe care le facem cu totii,implicit si ea.
    Cat despre "Daca cineva te iubeste cu adevarat nu se uita ca nu ai sanii mari sau cur sau ca poate ai burta sau nu mai stiu eu ce porcarii...." ai sunat ca si cum ai fi zis "Mos Craciun exista,nu ne mai pacaliti ca e doar o inventie pentru copii".Intelegi?
    Dragostea de care zici tu inca nu a aparut decat intre oamenii urati pe care nu ii cauta nimeni si cu care nici tu nu te-ai cupla.Desi suna putin glumet ceea ce am spus,sa stii ca este foarte adevarat.
    In "dragostea" din zilele noastre,conteaza foarte mult fizicul.De ce?Din cauza concurentei.De aceea.Pentru ca tu ca barbat si vreau sa subliniez termenul "barbat" cu toate conotatiile si semnificatiile acelui cuvant,nu ai putea iubi o urata,grasa si cine mai stie cum,fara sa-ti doresti si putin din "capra vecinului".E o trasatura omeneasca,pe care multi au observat-o in timp,printre care si eu.Si nu se poate schimba.Asa ca fata,stiind acest lucru,vazand ca exista "concurenta",a incercat sa "evolueze" in "ochii" barbatului ei.Si pentru asta trebuie respectata si ajutata.In ce sens? In cel in care ai fi sustinut-o.Si nu ma refer la acea metoda pe care a folosit-o ea,ci poate altele,dar sa o sustii. :)
    Sper ca m-am facut cat de cat inteles.Salut.

    RăspundețiȘtergere
  3. esti cu capu'? pai tu ai nevoie de sani mai mari ? :)) Esti dusa .. poate cand ajungi prin cta .. fumam ceva si desbatem acest subiect bubuiti.. Vezi ca te-am ciupit pe facebook, ptr a-mi da add.. ptr ca eu nu pot ;) Cy'a

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte faine postarile si titlurile. nu ma asteptam sa citesc chestii asa ok, ceva greseli gramaticale, da astea le observ ca is gramar-natzy. kip-it-ap!

    RăspundețiȘtergere
  5. mai bine iti legai niste greutati de sani, sau incercai efectul placebo cu apa minerala.

    RăspundețiȘtergere
  6. pfffff...cate sfaturi....

    RăspundețiȘtergere
  7. Păi dacă şi tu ai sânii mici câi ai Pamelei Andesron...

    RăspundețiȘtergere
  8. Te inteleg perfect. Stiai si tu raspunsul, dar nici tu nu te-ai putut opri :))

    RăspundețiȘtergere